Home

Door een gele zonnebril ziet de wereld er veel beter uit. Overal lijkt de zon te schijnen. Dat moet ook bij een geluidsscherm werken zullen ze bij UN Studio gedacht hebben. ’s Hertogenbosch was voor de inrichting van de ringweg te rade gegaan bij de ontwerpers van onder andere de Erasmusbrug en het Mercedes-Benzmuseum. UN Studio kwam met de gele steunkleur voor al het metaalwerk en voor de geluidsschermen die anders binnen de kortste keren grijs van de roetdeeltjes zien. Het moet gezegd, grauw kijkt het allerminst. Vanaf de A2 baadt de stad het hele jaar door in een zinderend gele gloed. Zelfs van onder de viaducten is voelbaar hoe het snelverkeer daarboven met 130 per uur van Amsterdam naar Palermo zoeft.  Misschien wordt het tijd voor een prijsvraag onder bosche inwoners. Maak de volgende zin af: Al heeft Den Bosch een gele ring, het is en blijft…

Lees meer over de ontwerpen voor de A2 op unstudio

Locatie van de ringweg op google maps

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s