Home

IMG_7957

Waarschijnlijk ’s werelds enige onder architectuur gebouwde kippenhok. Met gelukkige kippen.

Wie zou er niet gelukkig worden van deze idylle in Zuid-Limburg. Wiel Aretz vervolmaakte de kunstverzameling van Marlies en Jo Eyck. Het kasteeltje, de tuinen, de kunst en het architectonische meesterwerk. Een paviljoen in de kasteeltuin van beton en glas. Met een route half onder half boven de grond. Langs de kunstwerken, de orchideeënkas en het kippenhok.

Hoe vaak gaan veel geld en goede smaak nu samen? Laat staan dat je er als armzalig toeschouwer van mag meegenieten.

Want het Hedge House is weer open! Sinds kort is het Hedge House een samenwerking aangegaan met het Bonnefantenmuseum. Er draaien wisselende tentoonstellingen. Het is een omweg waard en na afloop voel je je kiplekker.

Lees meer op hedgehouse.nl

Het Hedge House in Wijlre op google maps

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s